المقادير والطريقة:
**نبشر 2-3 بصلة ناعم جدا (الحواوشى
يحب البصل الكتير) وانا باعصر البصل كويس ينزل ميته وبعدين استخدم البصل
والمية وده بيبرز نكهته ويخليه الذ الذ وانا باعمل كده فى كل الاكلات اللى
بتحتاج بصل مبشور حتى الكفتة ولله الحمد عمرها ما فكت او اتفتت
**نبشر او نفرم 1 طماطم كبيرة
**نخرط 2-3 فلفل اخضر صغير جدا (الحواوشى يحب الفلفل الاخضر)
**نضيف 1/2 كيلو لحم مفروم ناعم
**نضيف البهارات والملح والفلفل الاسود والشطة وشوية زيت صغننين
**وكده خلطة
الحواوشى جاهزة
**نفتح رغيف الخبز فتحة صغيرة من الجنب
**نحشى الرغيف باللحم ونفرده بحيث يكون طبقة تغطى كل الخبز (طبقة ماتكونش سميكة اوى)
**ندهن الرغيف بالزيت خفيف
**نلف الرغيف فى الفويل او ورق ابيض
**نرص على صينية طبقة ارغفة ونضعها فى فرن مسخن سابقا 180 م متوسط يعنى عشان الخبز ماينشفش قبل ما تستوى اللحمة
طبعا بتعرفى من الريحة انه جهز اممممممممممممممم الريحة بتملا البيت
**يقدم ساخن مع المخلل (الطرشى) وخيار او سلطة (اللى تحبوه)
وبالهنا والشفاااااااااااااااااا